ذخیرهسازی ۱،۳ میلیارد مترمکعب آب با تصفیه فاضلاب تا سال ۱۴۱۰
محمد پرورش با اشاره به اینکه حدود ۵میلیون و۴۰۰ هزار مشترک آب در استان تهران داریم گفت: حدود ۷۵ درصد از مشترکین در تهران زیر ۲۰ متر مکعب آب، که طبق الگوی مصرف است و مابقی به طور وحشتناک بالای ۲۰ مترمکعب آب استفاده می کنند.
وی با اشاره به اینکه مصرف آب شرب شاید قابل قیاس با آب کشاورزی نباشد افزود:
اگر بتوانیم در تمام کشور و بخصوص در استان تهران تصفیه درست آب را انجام دهیم ضمن اینکه میتوانیم بحث زیست محیطی را که یکی از شاخص های توسعه است تا سال ۱۴۱۰ چیزی حدود یک میلیارد و ۳۵۰میلیون متر مکعب ذخیره و برای بخش کشاورزی تامین کنیم.
پرورش با تاکید بر اینکه برای کیفیت آب تهران در گذشته دغدغه وجود داشت اما توانستیم با یک پروژه تحت عنوان “پروژه قمر بنی هاشم” این موضوع را برطرف کنیم اظهار داشت:
حدود ۱۵۰ کیلومتر رینگ تهران که بحث اختلاط کمی و کیفی آب تهران مطرح بود را انجام دادیم که این کار انجام شد و آب سد ماملو به جنوب تهران منتقل شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران خاطر نشان کرد:
مردم باید صرفهجویی آب را جدی بگیرند چرا که حدود ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار مشترک آب در استان تهران داریم و درخواست ما از مردم این است که در مصرف آب دقت کنند.
بارندگیها اگرچه تا حدودی مناسب بوده است بنابراین مردم تصور میکنند که در مصرف آب صرفهجویی نکنند اما بارندگیها نسبت به پارسال ۱۰ درصد کاهش داشته است پس باید همواره مراقبت کنیم که در تابستان با کمبود آب مواجه نشویم.
وی در خصوص بحث فاضلاب گفت:
در تمام کشور و استان تهران اگر بتوانیم اجرای شبکه های فاضلاب را به خوبی انجام دهیم و تصفیه آن را به درستی انجام دهیم، ضمن اینکه بحث زیست محیطی را که یکی از شاخصهای توسعه است میتوانیم داشته باشیم میتوانیم سالانه حدود یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون متر مکعب در سال ۱۴۱۰ آب ذخیره و به دست بیاوریم که میتواند برای کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد.
منبع:خبرگزاری فارس
دسته بندی: خبر
برچسبها زیست محیطی, شبکه های فاضلاب, مصرف صحیح آب
نظری بدهید
لغو پاسخ
ببخشید، برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید
بدون دیدگاه